René van den Hoven

Ik ben een gedreven waterman, zowel van sterrenbeeld als van beroep. Wat werken in de watersector vooral leuk maakt is dat het een ervaringsvak is, waar voorstellingsvermogen en een integrale benadering van cruciaal belang zijn. 

Ik ben praktisch en integer. Het vorm geven, meedenken aan en realiseren van projecten geeft mij veel energie; ik denk daarbij in mogelijkheden. Voor mij zit de uitdaging in het vinden van praktische oplossingen het liefst zo eenvoudig mogelijk (terug naar de kern van het vraagstuk). Hierin ga ik analytisch en strategisch te werk en ben ik zeker ook een praktijkman. Veel minder een schrijver, publicaties van mij zul je dan ook nauwelijks vinden.  

Kort mijn resumé

           2016 – heden: Zelfstandig Adviseur

           2007 – 2016:   Directeur / Specialist Wiertsema & Partners

           2002 – 2006:   Geohydroloog Wiertsema & Partners

           1999 – 2001:   Project Manager Rural Water Supply in Malawi

           1996 – 1999:    Watermanagement Engineer in Nepal

           1994 – 1995:    Researcher Irrigation Water Management

Ik kom het best tot mijn recht in het voortraject / ontwerpstadium van een project omdat hier specialisme, praktijkervaring,  strategie en een integrale blik samen komen.

Bent u op zoek naar een breed inzetbare grondwaterspecialist of hebt u een project dat moeizaam verloopt en wel een frisse blik kan gebruiken neem dan contact met mij op.

06 – 21 832 317

grondwater specialist